top of page

Csak még egy kis nyár - Napi rutin

Egy kis napi rutint osztanék meg veletek idődről-időre, hiszen évszaktól vagy hangulattól függően viszonylag sokszor változik, hogy milyen stílust szeretnék viszontlátni a tükörben.

Vannak kedvenc termékek, amikhez hosszú évek óta ragaszkodom és a tanítványaimnak is elsőként ezeket ajánlom.

Aztán vannak friss felfedezések, amik főként a mániákus ecset vásárlásaimnak köszönhetőek... Mert ha már van ecset, akkor biztos lesz ott valami jó kis szemhéjpaletta is.. :D

Árakat az összefoglalóban és külön a képek alatt is megtaláljátok.

Jó ismerkedést :)

Makeup Revolution Defence Antibakteriális Szérum és Primer

Sminkünk bástyája, támasza, alapja a primer. Nem mondom, hogy minden esetben szükségeltetik, de vannak olyan alkalmak, amik igenis megkívánják a maximálisan előkészített alapot.

Elegem lett a téli kókuszolajos hidratálásból, meg az ilyen-olyan természetes kencézgetésből és egész tavasszal primereket tesztelgettem. Sőt, még mindig várat magára pár új finomság, amikhez nagy reményeket fűzök.

Node, mai főszereplőnk, aki kiállta a legforróbb nyári esküvőket is!, a Makeup Revolution család oszlopos tagja. Ez a különleges primer, ami antibakteriális szérum is egyben, kimagaslóan teljesített. Már elsőre is fantasztikus érzés, hát még pár pillanattal később, amikor az arc elkezd puhulni és a bőr szó szerint felfrissül tőle.

Mikor elkezdtem használni, annyira el voltam ragadtatva a hatásától, hogy a barátaimat azzal traktáltam, simogassák meg az arcomat, mert olyan mint a baba popsi. :D

Finom textúrájú, lehelet könnyű és megsúgom, hogy az apróbb ráncokat is kitölti. ;)

Ami rossz hír, hogy nálunk jelenleg sehol sem lehet kapni, ezért sajnos nem tudok árat írni, de amin ez megváltozik, azonnal frissítem az infót!

Jelenleg nem kapható

Lelőhely: Pink Panda

Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Alapozó

Csudafinom gyümölcsös illatú, bársonyos textúrájú, természetes hatású, alapozó, ami tartósan fed, még ha hétköznapi használathoz vékonyan is kenem fel.

És mint ilyen, könnyű hűnek maradni hozzá.. :)

Kapcsolatunk igazi, romantikus egymásra találás volt, egy Müller színfalai között.

A tervem az volt, hogy a kismama, a családi, esküvő, valamint a személyes portfólió fotózásokhoz valami igazán könnyű és természetesen fedő alapozót találjak.

Miután mindkét kezem tele volt az összes fellelhető alapozóval, csak járkáltam körbe-körbe és vártam melyikkel mi történik10-20 perc elteltével. Közben újra és újra visszatértem hozzá.

Végül, ahogy az a mesében is lenni szokott, egy „kimondani sem merem” áru alapozó és Ő maradtak versenyben.

Innentől egyértelmű volt a választásom.

Az ára 4000-5000.-Ft között mozog, attól függően, hogy hol veszitek. Első alkalommal mindenképp a személyes vásárlás híve vagyok, hiszen az árnyalatok név alapján legtöbbször csak meglepetést okoznak. Ne feledjétek: mindig az arcotokra kenve válasszatok színt és ne a kézfejteken!

Aztán ha talál az ember egy megbízható helyet, uccu neki a rendelésnek!

…igen, én a kényelmes fajta vagyok :D

4290.-

Lelőhely: Douglas, Müller

Nanshy Flat Angled Buffer - ferde kabuki ecset

Imádom! Nem tudok betelni vele! Munkába is ez az abszolút favorit alapozó ecsetem!

Puha, de nagyon sűrű, így nem tudod annyira rányomni az arcra, hogy az alapozó eltűnjön a szálak között. Egyenletesen és szép vékony rétegben lehet felvinni vele az alapot.

Az én kicsikém 9 testvérével érkezett hozzám, ebből 5 nagyfejű, 5 pedig kisebb fejű kabuki, amivel a szem alatti részen és a szemhéjon is ugyanolyan csodát lehet elérni, mint a nagytesókkal az arcon.

IMÁDOM!

Nyílván hétköznapi személyes használatra nincs szükség egy egész készletre, de ments Isten, hogy megállítsam a hozzám hasonló ecset-fanatikusokat!

Az megvan, mikor az embert célkeresztbe veszik? – „Még egy ecset?...Egy egész készlet?!...mert nincs elég, mih?”

Nincs. :D

4290.-

Lelőhely: Pink Panda

Artdeco Eyeshadow Base - A szemhéjbázis krém!


Mit is mondhatnék… Mindig nehéz szavakba önteni egy majd 13 éves barátságot.

Számomra Ő A SZEMHÁJBÁZIS krém. Még soha de soha nem hagyott cserben, sem a magánéletben sem a munkában.

Kortól, bőrtípustól, időjárástól, alapozótól, korrektortól és könnyektől függetlenül mondhatom, szinte lerobbanthatatlan. A menyasszonyaim visszajelzésként legtöbbször konkrétan ezzel a kifejezéssel szoktak élni. Márpedig, egy menyasszonynál jobb megerősítést nehezen talál az ember. ;)

Oh és ha mindezt még lehet fokozni, megsúgom, hogy pasi illata van! :D

2990.-

Lelőhely: Douglas, Müller

Essence Blender Brush - „A világ legjobb ecsete”

Tanítványaim abban a kiváltságban részesülnek, hogy a tanfolyamon grátiszként megkapják az elborult tekintetemet, ami ehhez a mondathoz társul! :D

Nem titok, mondhatni fanatikus Essence ecsetrajongó vagyok.

Annyira szuper készletet sikerült összehozniuk, ami nem csak a hétköznapokban, de profi szinten is megállja a helyét.

Így "a világ legjobb ecsete" azonnal a kiemelt kedvenceim közé került.

Első körben a laposan terülő szőrszálaknak köszönhetően szinte pillanatok alatt az egész mozgó szemhéjra egyenletesen felvihető a szemhéjpúder, amit utána ecsetcsere nélkül azonnal eldolgozhatunk az árnyékvonalban is. Ez is ékes bizonyíték, hogy a villámgyors reggeli smink meghatározó darabja az Essence Blender brush.

Nyugodtan dobjátok a kosárba legközelebb, ha Müllerben vagy Rossmannban sétálgattok, mert nem fogjátok megbánni!

549.-

Lelőhely: Müller, Rossmann

BH Cosmetics Blender brush

Teljesen új és véletlen szerelem ez, amit a Pink Panda oldalnak és a folyamatos fantasztikus akcióiknak köszönhetek!

Így került hozzám ez a fantasztikus ecset is, ami a legtökéletesebb eszköz arra, hogy már az első mozdulattal a legpontosabb árnyalással vigyük fel a színt az árnyékvonalba.

3 hónapos tesztelés után kijelenthetem, hogy ő is dobogós kedvenc lett. :)

33% kedvezménnyel: 1990.-

eredeti ár: 2990.-

Lelőhely: Pink Panda

Catrice 790 árnyalat - I Wear My Plum Glasses At Night szemhéjpúder

A barna szeműek mindig kék szemekre vágynak, vagy zöldre, a kék szeműek meg vagy elégedettek, vagy jórészt szintén a zöldre ácsingóznak.

Ami engem illet, kék szeműként mindig is barnára vágytam, méghozzá annál az egész egyszerű oknál fogva, hogy nekik minden szín jól áll. Minden.

Aztán pár évvel ezelőtt még a H&M sminkkollekciójában találkoztam egy különleges szürkésbarna színnel, ami egy egészen diszkrét fémes-lilás árnyalatot vett fel a szemhéjra kenve. Fantasztikus volt. Konkrétan egészen felélénkítette a kék színt a szememben. Akkor éreztem először életemben, hogy akinek kék szeme van, az bizony megütötte a főnyereményt! :) Azóta folyamatosan kutatom ezt a színt és az árnyalatbeli hatást.

Csodák csodája még tavasszal sikerült belebotlanom a Catrice matt szemhéjpúderébe, ami elsőre egy egyszerű szürkének tűnt. Ahogy a neve is sugallja, a szilva acélos lilás matt árnyalatát próbálja visszaadni. Nagyon jól sikerült. Kék és zöld szeműeknek kötelező! ;)

Arra azonban figyeljetek oda, hogy szemhéjon sokkal sötétebb színe lesz, ám ez ne tartson vissza senkit, mert a hatás magával ragadó lesz! :)

899.-

Lelőhely: Müller, Rossmann

Makeup Revolution Essential Mattes 2 szemhéjpúder paletta

El is érkeztünk a szemöldök kiemeléséhez, ami a smink egyik leglényegesebb momentuma.

Nekünk, világos bőr- és hajszínnel élőknek sokszor gondot jelent megtalálnunk a megfelelő árnyalatokat, melyek éppen annyira keretezik és emelik ki a tekintetünket, amennyire kell és a végeredmény nem csap át egy markáns "fekete szemöldök-szőke haj" hatásba.

Aki egy kicsit is kutakodik a neten, rátalálhat jó pár kolléga tanácsaira, miszerint a sötét hajúak 1-2 árnyalattal világosabb, a világos hajúak pedig 1-2 árnyalattal sötétebb színt használjanak szemöldökükre. Persze ez így még koránt sem személyre szabott, de pontos technikai részletekbe egy másik alkalommal mennék bele. Irányadó gondolatként azonban azt javaslom Nektek, hogy a polcokon fellelhető kifejezetten szemöldökre való porok és ceruzák helyett próbáljatok ki szemhéjporokat is.

Én például évszaktól függően folyamatosan kísérletezem.

És itt egy újabb felfedezettet szeretnék megemlíteni Nektek.

A Makeup Revolution Essential Mattes 2 szemhéjpúder paletta úgy gondolom, hogy igazi alap darab. Az egész paletta bemutatása és a Makeup Revolution, valamint a Pink Panda iránti rajongásom egy külön egész posztot kíván, így most nem áradozom mélyrehatóan a színekről.

Elég az hozzá, hogy a porok tökéletesen pigmentáltak és csodás természetes hatású sminket lehet készíteni velük.

Ezek közül használtam két olyan árnyalatot, ami a szemöldökömhöz illetve a színeimhez is remekül passzolt nyáron és úgy hiszem ősszel is marad velem. :)

1890.-

Lelőhely: Pink Panda

Catrice dupla végű ecset

Igazi két legyet egy csapásra!

A ferde végét a szemöldökhöz, mert a nagysága és íve miatt elég gyorsan és precízen lehet vele dolgozni, a kis dundi végével pedig nagyon jól lehet mind a külső és belső szemzugba felvinni a port vagy mélyen sötétíteni az árnyékvonalat.

Igen, ő is nagy kedvenc. :)

899.-

Lelőhely: Müller, Rossmann

Catrice Better Than False Lashes Volume Mascara - Ultra Black 010 szempillaspirál


Igeen, a Catrice termékek másik nagy kedvenceim.

Tavasz óta használom az Ultra Black szempillaspirált és nem csupán maximálisan elégedett vagyok vele, de úgy érzem ez egy valóban hosszú barátság kezdete.

Jómagam az egyenes szempillájúak táborát gyarapítom, ami mindig is egy külön megoldandó problémát jelentett. Egész repertoárt vonultathatnék fel a kipróbált szempilla göndörítőkből a kiskanalas módszertől egészen a hajcsatig...

Most azonban kijelenthetem, hogy többé nincs szükségem erre. Nem tudom, hogy mit tartalmaz az Ultra Black spirál, de magától göndörödnek a pilláim. Komolyan.

A többi tulajdonságát sem érheti panasz, mert nem pereg le és nem kenődik el még a legnagyobb melegben sem!

A szemtípus tesztek persze még folynak, ám én már elégedett vagyok. :)

1399.-

Lelőhely: Müller, Rossmann

Makeup Revolution Euphoria - Bare Euphoria szemhéjpúder és kontúr paletta

Újabb Makeup Revolution paletta, aminek már a nevét is imádtam!

A színekről most nem szólók, a lényeg a bronzosító, a highlighter és pirosító része illetve, hogy az utóbbi annyira üde és varázsos, hogy szó szerint mindig mosolygok ha meglátom. :) Nagyon finom rózsaszín árnyalatú, tényleg mint egy finom pír, amit egy különleges arany fény koronáz meg, amit a napsütés még inkább kiemel.

Tényleg úgy érzi az ember, hogy tündököl. :)

Ily módon a highlighter-t nem nagyon használtam, mert úgy éreztem, az más sok lenne a jóból :D

A bronzosító része is nagyon szép tónusú és könnyen rétegesen lehet vele árnyalni. Én például mindig teszek keveset az árnyékvonalba is belőle és a pirosítóból. Sokkal természetesebb lesz tőle a smink.

2490.-

Lelőhely: Pink Panda

Essence Pirosító ecset

Nem áradozom újfent az Essence ecsetekről, mert korábban már meglebegtettem rajongásomat, ám annyi biztos, hogy már csak a kiválóan kialakított íve miatt is tuti darab a neszesszerbe egy ilyen pirosító ecset. :) ...a bronzosításhoz is!

1049.-

Lelőhely: Müller, Rossmann

Carmex szájápoló balzsam

Szintén egy olyan csoda, ami egy egész posztot követel, mert egy ilyen igét terjeszteni kell!

Alapozás után át szoktam törölni a számat egy zsepivel, majd rákenem a balzsamot, ami a smink végéig el is végzi a dolgát. Néhány másodperc után jön a mentolos bizsergős érzés és miközben kissé megduzzasztja a számat, egyúttal tökéletesen hidratál is.

Aki nincs rosszban a mentollal, annak egész évben alap darab!

Kérlek Titeket, hogy kukába a Labellokkal!.

970.-

Lelőhely: Müller, Rossmann, DM

Makeup Revolution Amazing szájfény - Nude Shimmer

Záróakkordként pedig mai utolsó Makeup Revolution szereplőnk ez a csodálatos szájfény, ami vékonyan fed, nem ragad, nem folyik el és nagyon szép, diszkrét, kicsit nedves hatású.

Tartósnak nem mondanám, de legyünk őszinték: ugyan melyik szájfény az?

És minket nőket ez ugye nem is érdekel, hiszen szájfényből nem lehet elég! :D

690.-

Lelőhely: Pink Panda

Összegzés:

Remélem mutattam pár új dolgot, ami érdemes arra, hogy helyet kapjon a sminkkészletekben.

Ha volna kérdés, kérés, kívánság, ne habozzatok! :)

Ajánlott videók
Mostanában
Archívum
Keresőszavak
Még nincsenek címkék.
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page